Aura en Chakra Healing

Energie in balans brengen

Iedereen heeft energie, de een wat meer dan de ander. We kennen de energie die sporten ons oplevert en we hebben weinig energie als we ziek zijn. Energie is altijd in beweging in de vorm van trilling. Alle materie bestaat in feite uit trilling met ieder hun eigen frequentie, al is dat maar moeilijk voor te stellen. Vergelijk dit maar met de verschillende radiozenders. Nog moeilijker is het misschien te beseffen dat lichaam, geest en ziel het resultaat zijn van trillingen, en met elkaar verbonden zijn. Ze beinvloeden elkaar en jou.

Je lichaam bestaat niet alleen uit het fysieke lichaam dat je kunt zien en aanraken. Je hebt ook meerdere fijnstoffelijke lichamen om je heen. Hierin zijn al je ervaringen in subtiele energievorm opgeslagen. Ook via deze weg is het mogelijk door energiebehandeling blokkades te laten oplossen en zo te werken aan je gezondheid.

Healing in de praktijk

Tijdens een healing stem ik mij bewust af op jouw aura (het energieveld om je heen) en de verschillende chakra`s.
Met mijn handen spoor ik verstoringen op, herstel deze waar nodig.
Deze healing-techniek heft a.h.w. de verdichte energie op, waardoor de energie weer kan stromen. Dit kan betekenen dat datgene wat door de blokkade tegengehouden is, ook weer vrijkomt. Zoals levenslust of ook bevrijding van lang uitgesteld verdriet, zodat je je reis weer kan vervolgen.

Gedurende de healing kun je tintelingen, warmte of kou ervaren. Soms komen herinneringen voorbij of krijg je een plotseling inzicht. Na afloop van een healing voel je je kalm, helder, warm en ontspannen, in balans en weer steviger op de grond.
Energetische behandeling op afstand is ook mogelijk. Dan kun je thuis blijven.
Dit geldt alleen als je al bij mij bekend bent in de praktijk.